KIEZEN VOOR KASSO

△▽

Maak kennis met KASSO, specialist in snelle invorderingsprocedures 

KASSO is een deskundige en ervaren organisatie met een sterke wisselwerking tussen advocaten en gerechtsdeurwaarders. Met ruim 30 medewerkers en jarenlange expertise in grootschalige incassodossiers heeft het KASSO-team de IOS-procedure stevig in de vingers. 

De combinatie van onze juridische en financiële expertise maakt KASSO de partner bij uitstek voor een vlotte invordering van onbetaalde facturen in de B2B markt. 

Kiezen voor KASSO, is kiezen voor…

… Een snelle invordering 

Vergeet tijdrovende gerechtelijke procedures. KASSO schakelt uw invorderingstraject naar een hogere versnelling zonder tussenkomst van de rechtbank. Ons incassoteam handelt snel en vastberaden, van upload tot stipte betekening en correcte invordering.

… Klantvriendelijke incasso  

Klanten zijn het belangrijkste kapitaal van uw onderneming. Daarom is het niet altijd even evident om facturen te innen zonder belangrijke klantenrelaties in gevaar te brengen. KASSO opereert op de fijne grens tussen daadkracht en klantvriendelijkheid en stuurt aan op een discrete, vlotte invordering. 

… Minimale kosten

Als ondernemer streeft u naar de volledige recuperatie van uw factuur, met een minimum aan kosten. KASSO hanteert transparante tarieven in functie van uw factuurbedrag, die bij een geslaagde invordering door uw schuldenaar worden gedekt. Zo hoeft u geen extra kosten te betalen.

Onbetaalde facturen snel invorderen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x