VOORWAARDEN

△▽

De IOS-procedure: efficiĆ«nt invorderen buiten de rechtbank om 

Waar onbetaalde facturen vroeger resulteerden in slepende gerechtelijke procedures, kunnen bedrijven sinds 2016 onbetwiste schuldvorderingen innen zonder tussenkomst van de rechtbank. De IOS-procedure is een gemakkelijke oplossing waarmee u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart. 

De invorderingsprocedure van onbetwiste schuldvorderingen combineert het gemak van een administratieve procedure met de daadkracht en rechtszekerheid van een vonnis. KASSO is gespecialiseerd in de IOS-procedure en zal steeds de meest efficiĆ«nte piste opzoeken om uw financieel welzijn te garanderen.

De voorwaarden om een factuur te innen via de IOS-procedure 

>> De factuur kadert in een B2B-context. De IOS-procedure is niet van toepassing op particulieren. Zowel schuldeiser als schuldenaar moeten als onderneming ingeschreven zijn in de Kruispuntbank der Ondernemingen. 

>> De schuldenaar verkeert niet in een situatie van samenloop. De debiteur werd niet failliet verklaard of bevindt zich niet in een gerechtelijke reorganisatie.   

>> De schuldenaar betwist de factuur niet. Kiest de schuldenaar ervoor om de factuur te betwisten, dan is de IOS-procedure niet van toepassing. In dat geval gebeurt de invordering via de klassieke procedure voor de rechtbank.Openstaande schulden invorderen met de IOS-procedure?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x